Hunter of farmer? Challenge jij het status quo of vind je het allemaal prima zo?

Een uitgebalanceerd salesteam bestaat uit hunters en farmers. Maar wij van SalesWise, wij willen alleen de hunters. Meer zelfs: alleen volbloed hunters kunnen voor onze klanten het verschil maken.

Sta ons toe om één keer zwart-wit te denken: als sales ben je ofwel een hunter ofwel een farmer.

Ben je een farmer…

Als je een farmer bent, focus je vooral op retentie. De klanten die je hebt, wil je houden door ze zo goed mogelijk te servicen. Je voelt je het gelukkigst als je kan beheren en opvolgen. Hard selling is niet aan jou besteed – je vindt het prima zoals het is met je portefeuille vaste klanten.

… of een hunter?

Als hunter haat je het status quo dat een farmer zo gelukkig maakt. Jij wilt verkopen. Of dat nu cross- en upselling is bij bestaande klanten of je daarvoor nieuwe marktsegmenten moet aanboren: jij bent steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten.

Hunters en farmers zijn twee totaal verschillende persoonlijkheden. Met andere skills en ambities.

Een SalesWiser is een volbloed hunter

Welke mindset het beste is? Een uitgebalanceerd salesteam heeft beiden. Zij die klanten binnenhalen en zij die hen aan boord houden. Met een mix die is afgestemd op de ambities van het bedrijf in kwestie.

Welke mindset het beste is om bij ons aan de slag te gaan? Hunters. Een SalesWiser is een 100% hunter.

Omdat het onze missie is om de salesmotor van bedrijven sneller te laten draaien. Die bedrijven schakelen ons in als ze willen groeien.

Daarvoor is een hunterinstinct cruciaal. Want alleen met die mentaliteit ga je successen boeken.

Wat hebben wij jou te bieden?

En waarom zou jij als hunter voor ons kiezen? Omdat je terechtkomt in een team van gelijkgestemde zielen, met een passie voor sales. Die denken zoals jij en dezelfde ambities delen. Sales professionals die net zoals jij het status quo willen challengen.

Omdat je bij ons krijgt wat je wilt. Zelfstandigheid. Een omgeving waar je volop initiatief kan nemen. Om de zoveel tijd een nieuwe uitdaging bij één van onze klanten.

En omdat je je professioneel volledig kan ontplooien. Je krijgt toegang tot state-of-the-art opleidingen en trainingen. Dagelijkse coaching door ervaren hunters. Zodat niet alleen onze klanten groeien, maar ook jij. Want een hunter, die neemt ook geen genoegen met een status quo voor zichzelf. Die wil ook zélf een versnelling hoger schakelen.

Wat hebben we elkaar te bieden?

Meer weten? Lees dan zeker onze pagina Waarom werken bij SalesWise eens. Of kom langs voor een babbel. Zo kunnen we doen waar we als hunters goed in zijn: elkaar overtuigen met wat we te bieden hebben.