Sales Insourcing

Sales is de motor van élk bedrijf. Het is dus van levensbelang dat je op goede sales kunt rekenen, anders valt de motor stil. Maar de juiste Sales Professionals vinden is vaak een moeilijk en vermoeiend proces. Om dan tot de vaststelling te komen dat die niet over de juiste attitude, passie of het juiste netwerk beschikt.

Of je hebt onvoldoende tijd om je sales goed te coachen, waardoor die ondermaats gaat presteren. Is je sales toch succesvol, dan riskeer je dat hij na enkele jaren zelf vertrekt omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. En ook dan begint je zoektocht opnieuw.

Gelukkig kun je rekenen op de Sales Professionals van SalesWise om de motor van jouw bedrijf sneller te laten draaien. Onze professionals zijn snel inzetbaar en hebben de kennis en ervaring om je sales meteen efficiënt en succesvol aan te pakken. Bovendien krijg je zo ook toegang tot de ruime expertise, de day-to-day coaching en het uitgebreide netwerk van SalesWise.

Met het insourcen van onze Sales Professionals boosten we samen jouw sales.

“Sales is de motor van elk bedrijf. Investeer je daar niet in, dan valt de motor stil.”

Ik wil mijn sales boosten

Onze strategie rond sales insourcing

Analyse

Eerst dompelen we ons onder in het DNA van je bedrijf. We analyseren vanuit verschillende invalshoeken de producten en/of diensten die worden aangeboden en de manier waarop de sales vandaag gebeurt.

Aanpak

We optimaliseren de huidige salesaanpak door de value proposition te finetunen, de ideale klanten in kaart te brengen en een salesplan op te maken.

Actie

Onze Sales Professionals doen aan sales in al zijn facetten: van het creëren van de leads tot het closen van de deals. Daarin worden ze continu gecoacht door onze ervaren Sales Managers.

Waarom werken met SalesWise?

  • Met het inhuren van onze Sales Professionals pak je snelheid in het verhogen van jouw sales.
  • Onze Sales Professionals zijn snel inzetbaar en hebben de kennis en ervaring om jouw sales meteen efficiënt en succesvol aan te pakken.
  • Ze beschikken over de juiste attitude en zijn gepassioneerd door sales.
  • Het zijn harde werkers die zich volledig integreren in jouw bedrijf en ze maken vanaf dag één deel uit van jouw team. Zo profiteert jouw hele organisatie van de expertise van SalesWise.
  • Onze Sales Professionals worden dagelijks gecoacht en continu gemotiveerd door onze eigen ervaren Sales Managers.
  • Tijdens de uitvoering van hun opdracht kunnen ze terugvallen op de expertise en het uitgebreide netwerk van SalesWise.
  • SalesWise zorgt voor de volledige uitrusting van de professionals: wagen, tankkaart, gsm, laptop, Office 365, LinkedIn Sales Navigator, Trends Top, etc.
  • Je betaalt een dagtarief en krijgt maandelijks één factuur: helder en eenvoudig.

“Onze Sales Professionals zijn snel inzetbaar en verhogen je sales.”

Ik wil mijn sales boosten