Sales Recruitment

Sales is de motor van élk bedrijf. Het is dus van levensbelang dat je op goede sales kunt rekenen, anders valt de motor stil. Maar de juiste sales professionals vinden is een moeilijk en vermoeiend proces.

Gelukkig kun je rekenen op de Sales Recruiters van SalesWise om de motor van jouw bedrijf sneller te laten draaien. Onze Sales Recruiters zijn snel inzetbaar en hebben de kennis en ervaring om de juiste sales professionals voor jouw bedrijf te vinden.

Onze Sales Recruiters komen tijdelijk bij jou aan boord en gaan op zoek naar de perfect match voor jouw bedrijf. Met het insourcen van onze Sales Recruiters boosten we samen jouw sales.

“Sales is de motor van elk bedrijf. Investeer je daar niet in, dan valt de motor stil.”

Onze strategie rond sales recruitment

Analyse

Eerst dompelen we ons onder in het DNA van je bedrijf. We analyseren vanuit verschillende invalshoeken je huidige recruteringsproces en bepalen samen het profiel van de geschikte kandidaat.

Aanpak

We optimaliseren het huidige recruteringsproces en maken een plan van aanpak op voor de aanwerving van de ideale kandidaat.

Actie

Onze Sales Recruiters doen in sales recruitment in al zijn facetten: van het zoeken van kandidaten tot het afnemen van assesments. Daarin worden ze continu gecoacht door onze ervaren Sales Managers.

Waarom werken met SalesWise?

  • Met het inhuren van onze Sales Recruiters pakt u snelheid in het verhogen van uw sales.
  • Onze Sales Recruiters zijn snel inzetbaar en hebben de kennis en ervaring om op zoek te gaan naar de perfect match voor jouw bedrijf.
  • Ze beschikken over de juiste attitude en zijn gepassioneerd door sales & recruitment.
  • Het zijn harde werkers die zich volledig integreren in jouw bedrijf en ze maken vanaf dag één deel uit van jouw team. Zo profiteert de hele organisatie van de expertise van SalesWise.
  • Onze Sales Recruiters worden dagelijks gecoacht en continu gemotiveerd door onze eigen ervaren Sales Managers.
  • Tijdens de uitvoering van hun opdracht kunnen ze terugvallen op de expertise en het uitgebreide netwerk van SalesWise.
  • SalesWise zorgt voor de volledige uitrusting van de professionals: wagen, tankkaart, gsm, laptop, Office 365, LinkedIn Sales Recruiter, etc.
  • Je betaalt een projectprijs en krijgt één factuur: helder en eenvoudig.

“Onze Sales Recruiters zijn snel inzetbaar en verhogen je sales.”