Speed up
your sales

Sales is de motor van élk bedrijf. Het is dus van levensbelang dat je op goede sales kunt rekenen, anders valt de motor stil. Maar de juiste sales professionals vinden is vaak een moeilijk en vermoeiend proces. Om dan tot de vaststelling te komen dat die niet over de juiste attitude, passie of het juiste netwerk beschikt.

Of je hebt onvoldoende tijd om je sales goed te coachen, waardoor die ondermaats gaat presteren. Is je sales toch succesvol, dan riskeer je dat hij na enkele jaren zelf vertrekt omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. En ook dan begint je zoektocht opnieuw.

Gelukkig kun je rekenen op de sales professionals van SalesWise om de motor van jouw bedrijf sneller te laten draaien. Onze professionals zijn snel inzetbaar en hebben de kennis en ervaring om je sales meteen efficiënt en succesvol aan te pakken. Bovendien krijg je zo ook toegang tot het uitgebreide netwerk en de aanwezige expertise van SalesWise.

“Sales is de motor van elk bedrijf. Investeer je
daar niet in, dan valt de motor stil.”

Onze Strategie

Analyse

Eerst dompelen we ons onder in het DNA van je bedrijf. We analyseren vanuit verschillende invalshoeken de producten en/of diensten die worden aangeboden en de manier waarop de sales vandaag gebeurt.

Aanpak

We optimaliseren de huidige salesaanpak van je producten en/of diensten. We bepalen vervolgens de doelgroepen die we willen bereiken en zetten de juiste strategie uit.

Actie

Onze sales professionals doen aan sales in al zijn facetten: van het creëren van de leads tot het closen van de deals. Daarin worden ze continu gecoacht door onze ervaren sales specialisten.

Waarom werken met SalesWise?

  • Met het inhuren van onze sales professionals pakt u snelheid in het verhogen van uw sales.
  • Onze sales professionals zijn snel inzetbaar en hebben de kennis en ervaring om uw sales meteen efficiënt en succesvol aan te pakken.
  • Ze beschikken over de juiste attitude en zijn gepassioneerd door sales.
  • Het zijn harde werkers die zich volledig integreren in uw bedrijf en ze maken vanaf dag één deel uit van uw team. Zo profiteert uw hele organisatie van de expertise van SalesWise.
  • Onze sales professionals worden dagelijks gecoacht en continu gemotiveerd door onze eigen ervaren sales specialisten.
  • Tijdens de uitvoering van hun opdracht kunnen ze terugvallen op de expertise en het uitgebreide netwerk van SalesWise.
  • SalesWise zorgt voor de volledige uitrusting van de professionals: wagen, tankkaart, gsm, laptop, Office 365, LinkedIn Sales Navigator, Trends Top, CRM, etc.
  • Je betaalt een dagtarief en krijgt maandelijks één factuur: helder en eenvoudig.

“Onze sales professionals zijn snel inzetbaar en verhogen je sales.”