Yves Willems

Yves Willems heeft meer dan 20 jaar commerciële ervaring. Hij richtte in 2016 SalesWise mee op met als doel bedrijven te helpen om hun sales te boosten. Vandaag is hij, samen met Gunter America, Managing Partner van SalesWise en verantwoordelijk voor o.a. legal, finance & hr.

Na het behalen van zijn master toegepaste economische wetenschappen (TEW), ging Yves in 2001 aan de slag bij consultancybedrijf PwC. Daar hield hij zich in eerste instantie voornamelijk bezig met de begeleiding van nationale en internationale ondernemingen in het kader van (corporate) tax planning en estate planning. In die periode volgde hij ook een bijkomende opleiding fiscaliteit & vennootschapsrecht. Al snel verschoof de focus van het adviseren van klanten naar de klantacquisitie zelf.

Nadat hij de smaak van sales te pakken had, startte Yves in 2005 als freelance sales & business development manager. Gedurende meer dan 10 jaar voerde hij sales(coaching) opdrachten uit voor diverse bedrijven in o.a. de financiële en vastgoedsector.
Yves is verloofd met Ilse Keppers en woont in Bilzen. Samen hebben ze 2 schatten van kinderen: Alexander en Julie. Naast zijn passie voor sales is Yves ook gepassioneerd door reizen, skiën, Italië, een goed glas wijn, gastronomie, architectuur, politiek en ondernemen.

Terug naar overzicht
Yves Willems

Managing Partner