Gunter America

Gunter America heeft meer dan 15 jaar commerciële ervaring, waarvan meer dan 10 jaar in Sales Management & Sales Coaching. Hij richtte in 2016 SalesWise mee op met als doel sales professionals te begeleiden in het realiseren van hun persoonlijke doelen. Vandaag is hij, samen met Yves Willems, Managing Partner van SalesWise en verantwoordelijk voor o.a. Business Development, Marketing & de aansturing van onze Sales Managers en Sales Coaches.

Na het afronden van zijn studies in 2005 heeft Gunter eerst een aantal commerciële functies in bedrijven in de financiële sector opgenomen. Vanuit de opgedane ervaring en zijn passie om anderen naar een hoger niveau te tillen, heeft hij sinds 2012 als Sales Manager verschillende salesteams aangestuurd.

Gunter is gelukkig getrouwd met Luisa America en samen met hun 2 flinke jongens Julian en Maxim wonen ze net over de grens in Vaals (NL). Vrije tijd brengt hij het liefst door met zijn familie en vrienden. Gunter reist enorm graag en kan erg genieten van een gastronomisch diner alsook thuis van een lekker glas wijn. Als ontspanning geniet hij van het golfen en af en toe pikt Gunter ook nog eens een wedstrijdje padel mee met de kameraden.

Terug naar overzicht
Gunter America

Managing Partner