Smarketingday

22 augustus 2023

Smarketingday

Zoals sales- en marketingteams maar beter met elkaar samenwerken, zo smeden wij met de marketingexperten van Creactiv een hecht partnerschap om jou te begeleiden bij smarketing.

Met deze dagopleiding helpen we jou om het smarketing-fundament in je organisatie te leggen. Ondernemers krijgen de ondersteuning om mooie stappen te zetten op vlak van sales en marketing. Salesexperten komen te weten hoe ze marketing kunnen inzetten, terwijl marketeers en marketing managers de voordelen van een salesgedreven aanpak ontdekken. Zo zetten we samen mooie stappen.

Zoals je van ons gewend bent, gaan we gestructureerd te werk. Doorheen 4 workshops geven we stap voor stap jouw smarketingverhaal vorm. Het beoogde eindresultaat? Een helder antwoord op volgende vragen:  

  • Wat zijn je doelstellingen? 
  • Wie zijn je ideale doelgroepen?  
  • Hoe wil je deze bereiken?  
  • Wat wil je uitstralen?

De Smarketingday gaat door in Mechelen, op het kantoor van Creactiv, van 9.00 tot 17.00 uur. Om elkaar op dit event optimaal te ondersteunen en te versterken, werken we niet met open inschrijvingen, maar zijn we uitzonderlijk wat selectiever.

Praktische informatie

Wil je erbij zijn? Laat het ons weten, en dan kijken wij of er een match is. Stuur ons een mailtje en wij nemen heel graag contact met je op!