Smarketingavond

21 maart 2023

Smarketingavond

Gaan sales en marketing bij jóu al hand in hand? 
Creactiv en SalesWise nodigen je uit voor een inspirerende avond over Smarketing.  

Eigenlijk is het maar logisch dat je als onderneming je marketing- en sales-inspanningen met elkaar vervlecht en combineert. Marketing leidt tot naamsbekendheid en leads, sales jaagt je verkoopcijfers verder de hoogte in, marketing zorgt dat je gemaakte beloftes inlost en ondersteunt, waarna er weer mogelijkheden voor cross- en upselling ontstaan, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

En toch … toch vormen marketing en sales in heel wat bedrijven “twee afzonderlijke departementen”, waarvan de medewerkers elkaar wel vriendelijk toeknikken als ze mekaar in de wandelgangen passeren, maar zelden écht de handen in elkaar slaan. 

Tijd om daar verandering in te brengen, en om meteen het goede voorbeeld te geven wat dat ‘handen in elkaar slaan’ betreft. Samen met onze vaste marketingpartner Creactiv organiseren we namelijk een inspirerende avond over Smarketing. We doen uit de doeken waarom en hoe je sales en marketing kunt samenbrengen om méér resultaat te halen, minder opportuniteiten te missen, en van je onderneming op commercieel vlak een samenhangend geheel te maken. 

Praktische informatie

Wil je erbij zijn? Laat het ons weten, en dan kijken wij of er een match is. Stuur ons een mailtje en wij nemen heel graag contact met je op!