Smarketingbootcamp

9 februari 2023

Smarketingbootcamp - VOLZET

Marketing leidt tot naamsbekendheid en leads; sales jaagt je verkoopcijfers verder de hoogte in. Authentieke marketing zorgt dat je jouw beloftes inlost, waarna er weer mogelijkheden voor cross- en upselling ontstaan, en ga zo maar door.

Wil je tijd en kosten besparen, en efficiënter werken? Vind je het belangrijk om authentiek over te komen als organisatie, en dus je bedrijfsimago en -identiteit op één lijn te krijgen? Wil je in 2023 grote stappen zetten? Dan mag je het Smarketingbootcamp, dat we met onze vaste partner Creactiv organiseren, absoluut niet missen.

Het Bootcamp in een notendop:

  • 6 sessies van een volledige dag, verspreid over september en oktober

We kiezen er bewust voor om samen met om jou gedurende een lange periode te focussen op smarketing, en je volledig onder te dompelen in de filosofie. Alleen door je de smarketingprincipes écht eigen te maken, kun je ze meepakken en vertalen naar jouw organisatie.

  • de basis leggen voor smarketing in jouw organisatie …

… zowel via groepsessies waarin je inzichten en ervaringen uitwisselt, als via een-op-eenbegeleiding. Zo krijg je handvaten op maat van jóuw onderneming.

  • van punt A naar punt B, op een gestructureerde manier 

We vertrekken vanuit heldere doelstellingen en sluiten af met een gepersonaliseerd implementatieplan, inclusief timings en rolverdelingen. Zo heb je alles om werk te maken van smarketing: de juiste mindset, en de juiste strategische, tactische en uitvoerende basis.

Het programma:

  • 09/02/2023: we onderwerpen je onderneming aan een interne en externe analyse. Waar sta je vandaag?
  • 16/02/2023: we zetten je doelstellingen scherp. Waar wil je naartoe? 
  • 02/03/2023: we houden je doelgroep(en) onder de microscoop. Wie is nu eigenlijk je ideale klant? 
  • 09/03/2023: focus op contentmarketing en communicatie! Met welke boodschap bereik je je doelgroepen? Welke kanalen zet je daarvoor het beste in?
  • 23/03/2023 (solution selling): we reiken je methodologieën aan, en state-of-the-art salestechnieken. Wat als … je consequent vertrekt vanuit de behoeftes van de klant?
  • 30/03/2023 (overview): je gaat naar huis met je eigen implementatieplan. Succes!  

Alleen inschrijven kan perfect, maar wanneer je als salestalent je marketingcollega kan meenemen (of andersom), dan raden we dit ten sterkste aan. Een draagvlak creëren gaat nu eenmaal sneller met twee!

Praktische informatie

Wil je erbij zijn? Laat het ons weten, en dan kijken wij of er een match is. Stuur ons een mailtje en wij nemen heel graag contact met je op!