SalesWise in de kijker bij Frame21

Als “bewoner in the spotlight.” werden Gunter en Yves de afgelopen maand geïnterviewd door Frame21 om SalesWise in de kijker te zetten.

Met beiden meer dan 15 jaar ervaring in sales(management), bouwen Gunter America en Yves Willems, samen met 3 andere vennoten, in sneltempo aan hun succesvol bedrijf SalesWise. Ze hebben begin april dan ook hun kantoorruimte uitgebreid en hun intrek genomen in twee extra kantoren in het Business- en Eventcenter Frame21 Herentals.

 

Sales-as-a-service

Zes jaar geleden merkten ze dat bedrijven steeds vaker moeite hebben met het vinden van goede salesmensen. Bovendien beschikken ze vaak niet over de tijd, kennis en goesting om hen goed te begeleiden. Het was de start van SalesWise: bedrijven ontzorgen op vlak van sales, Sales-as-a-Service zeg maar.

Steeds meer bedrijven vertrouwen hun sales ondertussen toe aan SalesWise en de dienstverlening werd ook flink uitgebreid. Zo kunnen bedrijven naast het voor korte of lange termijn inhuren van sales professionals ook bij SalesWise terecht voor het verbeteren van hun salesstrategie en -aanpak maar evenzeer voor de opleiding en coaching van hun eigen salesteam.

 

Employees first

Omdat SalesWise de referentie wil zijn in Sales-as-a-Service, is het aantrekken van toptalent erg belangrijk. Daarbij staat persoonlijke ontwikkeling van medewerkers centraal en daarom wordt er op veel vlakken geïnvesteerd in de groei van medewerkers.

Volgens SalesWise is het begeleiden, coachen en trainen van werknemers immers key. Goede mensen hebben is één ding maar om ervoor te zorgen dat ze écht succesvol zijn, moet je elke dag met hun persoonlijke ontwikkeling bezig zijn. Je moet je medewerkers continue challengen om ze naar een hoger niveau te tillen. Alleen zo bind je medewerkers voor de lange termijn aan je bedrijf en dat is waarin SalesWise bedrijven graag ondersteunt, met als doel meer sales.

 

Ambitieus groeiplan

De afgelopen twee corona jaren is SalesWise sterker gegroeid dan ooit. Reden daarvoor is dat goede sales nog belangrijker is geworden. Zonder sales kan een bedrijf niet blijven bestaan. Het feit dat je op die momenten je sales extra op scherp moeten zetten in combinatie met een krappe arbeidsmarkt heeft ervoor gezorgd dat veel bedrijven een beroep gedaan hebben op de kennis en expertise van de sales specialisten van SalesWise.

 

Tips

Als tip voor ondernemers geven ze graag het volgende mee: als je wil groeien als onderneming, begin dan met het uittekenen van een goede bedrijfsstructuur en het opzetten van goede processen. Veel bedrijven grijpen pas in als het eigenlijk al te laat is. Sorteer daarom voor op je toekomstige groei en zorg dat je processen en structuren klaar zijn om die groei op te vangen. Het zorgt ervoor dat je straks klaar bent voor een groei met een minimum aan groeipijnen. Maar het allerbelangrijkste blijven je mensen. Vandaar een tweede, misschien nog belangrijkere tip: zorg goed voor hen en zij zorgen goed voor je klanten.

 

Frame21

Als locatie kozen ze Frame21 Herentals omdat het business center bedrijven helpt in hun groei en ook zorgt dat ze kunnen meegroeien. Daarnaast voelt SalesWise zich helemaal thuis dankzij de persoonlijke aanpak van de Frame21 Ambassadors onder andere door hun aanwezigheid en inzet elke dag.

Bedankt Yves en Gunter voor het fijne gesprek! Wij wensen SalesWise heel veel succes toe!

 

Gunter America
Managing Partner
Terug naar overzicht